Κατασκευαστε το μελλον

Δομικά Υλικά Κατασκευαστική ΕΠΕ Φωκίτης Νικόλαος.

Η Τεχνική Εταιρία Δομικά Υλικά Κατασκευαστική ΕΠΕ Φωκίτης Νικόλαος είναι από τις παλαιότερες στο χώρο της οικοδομής και διαθέτει τα καλύτερα τεχνικά μέσα και το καταρτισμένο προσωπικό για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Με έδρα το Αυλωνάρι Εύβοιας αλλά με εμβέλεια ολόκληρη την Ελλάδα είμαστε σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε από την αρχή έως το τέλος της κατασκευής του σπιτιού σας.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

  • Παρέχουμε συμβουλές για την αγορά οικοπέδου έχουμε μεγάλη ποικιλία σε εκτάσεις γης.
  • Κατασκευάζουμε και χρηματοδοτούμε όλες τις κατασκευές.
  • Εκδίδουμε δάνεια σε συνεργασία με όλες τις τράπεζες.

ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

  • REAL ESTATE - ΕΚΤΑΣΕΙΣ
  • ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ - ΒΙΛΛΕΣ

Τι κανουμε για εσασ

Ποιότητα στις καλύτερες τιμές.

Εξειδικευόμαστε και εμπορευόμαστε οικοδομικά υλικά παντός τύπου, διαθέτουμε βιοτεχνία ασβεστοπολτού, κατασκευάζουμε πέτρινες κατασκευές, αναλαμβάνουμε κατασκευαστικές, εργολαβικές εργασίες οικοδομικών έργων, τεχνικά και δημόσια έργα.

Για την κατασκευή του σπιτιού αναλαμβάνουμε τις χωματουργικές εργασίες, διαθέτουμε έτοιμο μπετόν και κατάλληλα μηχανολογικό εξοπλισμό για την μεταφορά και άντληση. Εμπορευόμαστε είδη υγιεινής, πλακάκια, υδραυλικά, είδη θέρμανσης, τζάκια, χρώματα και μονωτικά, ξυλεία για στέγες. Διαθέτουμε επίσης διακοσμητικά είδη κήπου, barbeque όπως επίσης αναλαμβάνουμε και την διαμόρφωση εξωτερικών χώρων. Τα νέα μας παραρτήματα είναι τα συστήματα βιολογικής επεξεργασίας νερού και αστικών λυμάτων και τα φωτοβολταϊκά συστήματα.

Τα ιδιωτικά συνεργεία μας, σας εξασφαλίζουν γρήγορη, αξιόπιστη και εγγυημένη εργασία με το μικρότερο δυνατό κόστος κατασκευής.

Προσφατα εργα

φωκιτησ επε

ΣΠΙΤΙΑ

δομικά υλικά για το σπίτι σας

φωκιτησ επε

BARBEQUE

δομικά υλικά για barbeque 

ΦΩΚΙΤΗΣ ΕΠΕ

ΤΖΑΚΙΑ

δομικά υλικά για το τζάκι σας

Έτοιμοι να κατασκευάσουμε κάτι για εσάς.

Τα ιδιωτικά συνεργεία μας, σας εξασφαλίζουν γρήγορη, αξιόπιστη και εγγυημένη εργασία με το μικρότερο δυνατό κόστος κατασκευής.

Τηλέφωνο: 2223032185
Fax: 2223032174
Κινητό : 6937500270
e-mail : info@fokitis.gr

8 + 1 =